Co bude dál po koronavirové krizi s projektem SousedskáPomoc.cz

Koronavirova krize je pomalu minulosti a vim, ze Sousedska Pomoc pomohla vsude kde mohla. Diky tomu, ze vznikl silny tym ktery chtel pomahat a podilel se dnem (obcas i noci) na rozvijeni nasi platformy prezijeme i dobu pokoronavirovou.

Nekoncime – naopak zamerujeme se na dalsi problemy a bolistky ktere kolem sebe vidime. Interne testujeme novou sluzbu kterou chceme opet ZDARMA zlepsit zivot lidi kolem nas – tentokrat tech lidi na ktere se obcas zapomina a nebo zustavaji sami – seniory kteri jsou sami doma.

Neni to napad z me hlavy ale o to vic jsem rad, ze muzu byt u toho – kolegy totiz napadlo jak pomoci seniorum kteri jsou sami popovidat si s ostatnimi – nejen seniory.

Sestavili jsme behem intenzivniho 14 denniho sprintu betaverzi nove sluzby ktera funguje jako inteligentni spojovatelka.Clovek si zavola na nasi infolinku – dostane na vyber z 9 temat o kterych si chce povidat (historie, filmy, sport, literatura apd.) a zaradi ho to do fronty.

Jakmile do te fronty se stejnym tematem vstoupi dalsi clovek tak je to vzajemne spoji a muzou si povidat.Protoze seniori casto nemaji neomezeny tarif ale treba jen pevnou linku tak to cele funguje na bezplatnem cisle a nasledne spojeni je take zadarmo – muzou si tak povidat jak dlouho chteji.

Pujdeme s tim behem par tydnu ven a pokud byste nekdo chtel pomahat s testovanim dejte nam vedet.

Sousedska Pomoc nas bavi a verim, ze jeste dlouho bavit bude

isimplysell.com – e-commerce & omnichannel integration platforma

Dostaneme vaše produkty k 300 milionům zákazníků. Taková je naše mise.

Pomocí naší unikátní platformy isimplysell.com napojíme vaše produkty na marketplaces/digitální trhy po celé Evropě, a to snadno a bez narušení stávajících procesů

Vytvořili jsme platformu pomocí které napojíme vaše produkty na evropské marketplaces a umožníme vám tak snadno prodávat své zboží novým zákazníkům

To vše při zachování vašich stávajících procesů, systémů se snadnou obsluhou nově vzniklých objednávek.